Puheenjohtajan tervehdys

Lapin matkailuyhdistyksen matkailuvuosi 2019

LMY:n toiminnan painopisteinä ovat pari viime vuosikymmentä olleet jäsenmatkat sekä Lapin luonto- ja kulttuuriperinteen vaaliminen matkailussa. Vuosittain on järjestetty erilaisia matkoja sekä kotimaahan että ulkomaille.

Yhdistyksellä on kaksi kiinteää tukikohtaa; toinen Laanilassa- Savottapiha ja toinen Kukasjärvellä.

Savottapiha on vuokrattu ulkopuoliselle yrittäjälle. Siellä tarjotaan sekä ravintola- että majoituspalveluja. Yrittäjän palvelutarjonta ja yhteystiedot löytyvät www. savottakahvila.fi sivuilta. Perinteinen yhdistyksen seminaari/hiihtoviikko on viikolla 10.

Kukasjärven erämaamaja sijaitsee Aakenustunturin kupeessa järven rannalla. Kävelymatkaa Pyhäjärven parkkipaikalta tulee pari kilometriä.

Päivitämme Matkailulehden osoiterekisteritiedot säännöllisesti. Muista ilmoittaa osoitemuutokset ja sähköpostiosoitteen muutokset, jotta saat tiedotteet ja lehden perille saakka.

Jäsenrekisterin perkaus on ollut myös käynnissä. Maksamattomista jäsenmaksuista on lähetty infoa. Jos jäsen ei ole vuoteen maksanut jäsenmaksua eikä ole vastannut yhteydenottopyyntöihimme, poistamme tiedot sääntöjen mukaisesti rekisteristä ja jäsenyys päättyy. Mielellään toivomme omaa ilmoitusta kaikissa tilanteissa.

Vuoden 2014 lopulla 80-vuotta täyttänyt yhdistyksemme hakee toimintaansa uusia polkuja Lappia ja Lapin matkailua unohtamatta. Mikäli toimintamme kiinnostaa Sinua, olet tervetullut mukaan.